» Niš Ekspres : Brišite nas sa spiska dužnika !Poreska uprava je objavila spisak najvećih dužnika a na spisku od 100 preduzeća nalazi se i „Niš-ekspres“ o čemu je "Južna Srbija" već pisala. Niš Ekspres : Brišite nas sa spiska dužnika ! Vozaju nas drugi deo ! - Niš-ekspres je tužio Ministarstvo finansija - Poresku upravu, Upravnom sudu u Beogradu i istovremeno zatražio odlaganje izvršenja poreskog rešenja do pravosnažnosti sudske odluke.Upravni sud je usvojio zahtev Niš-ekspresa i zaustavio sprovođenje izvršenja u cilju potpunog i pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i provere zakonitosti Rešenja , Kaže Jasmina Dimitrijević iz marketing slkužbe Niš Ekspresa.

Obzirom da je sudski zaustavljeno izvršenje rešenja Poreske uprae i upravni spor u toku, Niš-ekspres nije ni trebalo da se nađe na spisku dužnika koji je Poreska uprava objavila.

Kako je "Južnoj Srbiji" kazao dobro obavešteni izvor Poreska uprava još nije dobila odluku Upravnog suda po tužbi Niš ekspresa na prvostepeno rešenje kojim je utvrđeno da je to preduzeće na kraju 2010. godine dugovalo čak 689 miliona dinara za porez.

"To znači da dug Niš ekspresa postoji i da je osnovan", Kaže naš izvor.

Naš novinar juče je pokušao da dobije izjavu od Jasmine Dimitrijević iz Niš Ekspresa ali nam je rečeno da je ona promenila radno mesto i ako smo pitali gde Jasmina trenutno radi odgovor nismo dobili.

20.01.2012. u 14:00
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe Beograd | Otkup automobila
 Nisinfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Beograd