» Sajam poslova i stručnih praksi u NišuSajam poslova i stručnih praksi za studente, diplomce i postdiplomce biće održan 5. i 6. marta na Elektronskom fakultetu u Nišu. Sajam se održava pod sloganom "JOB FAIR" Tvoja karijera počinje ovde!". Organizator sajma je niška grupa Udruženja studenata tehnike Evrope "BEST Niš".

Ovo udruženje poziva studente da u par koraka ostave svoj CV na sajtu sajma ili da ga lično dostave potencijalnim poslodavcima za vreme sajma.

Studentima će biti omogućeno da kroz set prezentacija kompanija, seminare, obuke i radionice steknu ili unaprede neke veštine, kojima se ne pridaje dovoljno značaja u zvaničnom obrazovnom sistemu, a koje su vrlo tražene u modernom poslovanju.

Tokom sajma biće organizovano i Inženjersko takmičenje - EBEC Niš kroz koje će studenti imati priliku da u timskom radu sa svojim kolegama oprobaju znanja i veštine koje su stekli tokom studiranja. Za srednjoškolce će biti organizovano takmičenje u programiranju pod nazivom "Infomanija".

Svoje učešće na sajmu do sadu su potvrdili kompanija automobila "Fiat", "Microsoft Development Center" Srbija i Klaster naprednih tehnologija iz Niša "NiCATpored". Pored njih na sajmu će se predstaviti i "PS Tech", "ELSYS Estern Europe" i "PriceWaterhouse Coopers", zatim Istraživačko razvojni institut NIRI, "Youngculture", "TelventDMS", "INEA SR", "Ernst & Young", "Consulteam", "IT Centar", kao i kompanija "Tehno MS" kao tehnička podrška sajma.

Najavljeno je da će na kompanije "Fiat" i "Leoni" na sajmu imati posebne prostorije u kojojima će obavaljati razgovore sa kandidatima za posao.

23.02.2012. u 13:00
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe Beograd | Otkup automobila
 Nisinfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Beograd