» Seminar "Kupi me" u NišuU Nišu će 3. i 4. marta biti održan četvrti po redu seminar o tehnikama prodaje "Kupi me". Prema najavama organizatora, Komore mladih lidera JCI Niš, posebna pažnja biće posvećena naprednim tehnikama prodaje i Google Adwords alatu.

Prvog dana seminara Dragiša Ristovski iz D.R. Gilbert centra podeliće dugogodišnja iskustva i znanje iz oblasti privlačenja novih kupaca, otkrivanja potreba kupaca, vođenja prodajnog razgovora i zaključivanja same prodaje.

Dragan Radivojević, marketing menadžer ApexSQL LLC, će u toku drugog dana predstaviti Google Adwords i na koji način ga koristiti za istraživanje tržišta i konkurencije, odnosno unapređenje online i offline prodaje.

- Obzirom da je prodaja preko Interneta nešto što u svetu funkcionise dugi niz godina i što će u mnogim oblastima zameniti klasične vidove prodaje, taj trend neće zaobići i naše tržište i sve više firmi će vremenom prepoznati da baš putem interneta mogu pronaći nove potencijalne kupce i čak direktno zaključiti prodaju putem sajta - kaže Gorana Celner iz JCI.

Prijave za seminar obavljaju se putem sajta www.kupime.org.rs, gde se može naći i više informacija programu.

Kotizacija iznosi 2.000, a za studente 1.000 dinara, dok vlasnici Kupina kartice dobijaju popust od 25% na iznos kotizacije.

26.02.2012. u 23:00
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe Beograd | Otkup automobila
 Nisinfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Beograd