» Bioskop Vilingrad i dalje "na početku"Posle bezbroj rokova najviših gradskih funkcionera o datumu otvaranja, bioskop Vilingrad u Nišu izgleda kao da je rekonstrukcija tek počela. Tačnije, pre više od 2 godine bioskopska sala izgledala je potpunog spremo za projekcije. Zidovi, plafon i pod su kompletno zamenjeni, postavljeni su novo platno i potpuno nove stolice.

U to je, prema zvaničnoj dokumentaciji uloženo više od 200.000 evra.

Pre nekoliko meseci otpočeta je "Druga faza" rekonstrukcije. Prilikom jedne od poseta gradskih funkcionera "otkriveno" je da su stolice razmontirane, a da su otpočeti novi građevinski radovi u velikoj sali.

Kamera Južnih vesti zabeležila je u petak 24. februara kako izgleda bioskop posle svih tih najava.

U Direkciji za izgradnju grada, koja je zadužena za rekonstrukciju, pojašnjeno nam je da radovi kasne zbog "promene projektne dokumentacije".

- Danas se očekuje da stignu svi potrebni planovi, projekti i dozvole i da se krene sa završnim radovima - rekao je PR Direkcije Dragan Videnović.

"Čekajte gradonačelnika"

Kada su Južne vesti u petak, 24. februara, od Direkcije za izgradnju grada zatražile dozvolu da kamera snimi radove u bioskopu, dobili smo neuobičajen odgovor.

- Gradonačelnik je najavio da će sa medijima sledeće nedelje obići radove, pa ćete tada moći sve da snimite - rekao je PR Direkcije Dragan Videnović.

U kabinetu gradonačelnika rečeno nam je da ne znaju o toj poseti bioskopu.

27.02.2012. u 16:00
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe Beograd | Otkup automobila
 Nisinfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Beograd