» Uspešan start sezone niških kikbokseraKikbokseri Niša Stevan i Uroš Živković osvojili zlatne medalje na "Srbija Openu" u disciplini K1. Iz Radničkog Miloš Nešković prvi u K1, Andrija Mitić prvi u kik-lajtu. Kik boks klub Niš predstavljala su dvojica takmičara Stevan i Uroš Živković i obojica su osvojili zlatne medalje u disciplini K1.

Najbolji finalni meč na turniru odradili su Stevan Živković i Miljan Vidović iz Vojvodine u kategoriji do 75kg, a posle tri runde odlučivali su bodovi i sudije su odlučile da je Stevan pobedio sa 3:0.

Uroš Živković je ponovio uspeh od prošle godine i bio najbolji u kategoriji do 67 kg. Njemu je zbog povrede meč finala predao Miroljub Nedeljković (Junior).

U kategoriji do 71 kg Sokol Arsić iz Leskovca je u finalu pobedio Aleksandra Topića iz Surčina sa 2:1.

Jednu zlatnu medalju za drugi niški klub Radnički doneo je Miloš Nešković koji je u finalu kategorije do 86 kg pobedio Dragomira Polugića iz Kraljeva sa 3:0.

U disciplini kik-lajt niški Radnički je imao dva predstavnika u finalima. U kategoriji do 94kg Andrija Mitić je sa 3:0 pobedio Maria Kajkića iz Slovenije, a u kategoriji do 84 kg Mitar Dugalić je izgubio od Nikole Stankova iz kluba Dragon.

Turnir je treći put održana, a učestvovalo je 120 takmičara iz šest zemalja.

27.02.2012. u 16:30
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe Beograd | Otkup automobila
 Nisinfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Beograd