» Dominacija Kinezisa na Prvenstvu centralne SrbijeDžudisti Kinezisa na seniorskom Prvenstvu centralne Srbije osvojili 15 medalja i 17 plasmana na Prvenstvo Srbije. Takmičari Niša osvojili 8 medalja. Kinezis je na Prvenstvu centralne Srbije imao 19 predstavnika, a čak 17 njih je ostvarilo plasman na Prvenstvo Srbije koje će 17. marta biti održano u hali Čair u Nišu. U muškoj konkurenciji Kinezis je osvojio najviše medalja, dok su obe takmičarke Kinezisa koje su učestvovale ostvarile plasman na državno.

U kategoriji do 60kg junior Filip Nurkić je osvojio drugo mesto. Mihajlo Mihajlović je bio prvi u kategoriji do 66kg, a pobedio je u finalu klupskog druga Dejana Tomca. Peto mesto u toj kategoriji zauzeo je Nikola Lemić i tako ostvario plasman na Prvenstvo Srbije.

Kinezis je najjači bio u kategoriji do 73kg. Prvo mesto zauzeo je Nemanja Stanković, ispred Lazara Stojanovića, Uroša Kostadinovića i Nemanje Kostadinovića. Sva četvorica idu na državno.

U kategoriji do 81kg Aleksandar Stamenković je bio prvi, a Lazar Aleksić treći. Nikola Milošević je očekivano bio najbolji u kategoriji do 90kg, ispred Đorđa Krutila i Marka Pajka.

Predrag Nikolić je osvojio prvo mesto u kategoriji do 100kg, a Nikola Zuvić prvi u kategoriji preko 100kg.

Sara Božić je bila prva u kategoriji do 57kg, a Monika Simić peta u kategoriji do 52kg i tako izborila plasman na Prvenstvo Srbije.

Džudisti Niša uzeli 8 medalja

Takmičari Džudo kluba Niš osvojili su 8 medalja i 10 plasmana na državno prvenstvo. U kategoriji do 60kg Milan Jović bio je peti, a u kategoriji do 81kg Igor Sentov treći. Bojan Pavlović je trećim mestom na Prvenstvu centralne Srbije u kategoriji preko 100kg obezbedio plasman na državno takmičenje.

Kod dama Niš je imao više uspeha. U kategoriji do 52kg Milica Stanković je bila treća. U kategoriji do 57kg Sanja Petrović bila je treća, a Kristina Manojlović peta. Bojana Đokić zauzela je treće mesto do 63kg. Milica Milovanović osvojila je prvo mesto u kategoriji do 70kg, a Dijana Stanković drugo.

Jelena Pejić je osvojila prvo mesto u kategoriji do 78kg.

10.03.2012. u 18:00
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe Beograd | Otkup automobila
 Nisinfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Beograd