» DJ Dejan Milićvić u NišuJedno od najpoznatijih imena srpske DJ scene Dejan Milićević, nastupiće 16. marta od 22.30h u „KSI klubu” na mašinskom fakultetu u Nišu. Dejanov stil predstavlja kombinaciju tehno, haus i minimal muzike, pažljivo umiksovane na dva ili tri gramofona. Trenutno je angažovan u nekoliko projekata – TTP sa DJ Markom Nastićem, Teška mašinerija – sa Markom Milosavljevićem i takođe sa Nastićem, kao i, naravno, u solo nastupima.

Dejan se zaljubio u elektronsku muziku 1993, na jednoj od prvih žurki u Beogradu. Duboko ga je fascinirala magija melodija koje su puštali di-džejevi, ali i reakcija entuzijastične mase. Početkom 1995, kao šesnaestogodišnjak, počeo je da radi u malom, beogradskom kultnom klubu Omen, zajedno sa poznatim di-džejem Božom Podunavcem, koga smatra svojim muzičkim guruom. Januara 1996. godine prvi put je ušao u zajednički projekat sa sadašnjim partnerom i dugogodišnjim prijateljem di-džejem Markom Nastićem. Tada su nastali Teenage Techno Punks (TTP). Već dve godine kasnije TTP dobijaju nagradu radija B92 za najbolji tehno duo u zemlji i tada počinje prava TTP manija. Usledio je period nastupa u čitavom regionu, što je još jednom dokazalo da je muzika univerzalni jezik koji je spojio sve mlade iz bivše Jugoslavije. Od 2005. imao je preko 30 izdanja za različite izdavače, nastupao širom Evrope… i to sa nekim od najpoznatijih imena DJ scene, kao što su: Marco Carola, Umek, Valentino Kanzyani, Dazz Sound, Jay Denham, Colin Faver, Billy Nasty, Marco Bailey, Jel Ford i mnogi drugi.

Ulaznice se mogu nabaviti na ulazu, do ponoći koštaju 200, a od ponoći 300 dinara Dodatne informacije o Milićevićevom nastupu u Nišu u mogu se pronaći na sajtu „KSI kluba” www.ksiclub.webs.com ili na njihovoj Fejsbuk stranici.

14.03.2012. u 14:30

izvor: mic.org.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe Beograd | Otkup automobila
 Nisinfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Beograd