» URS počeo kampanju u NišuUjedinjeni regioni Srbije otpočeli su predizbornu kampanju u Nišu skupom na kome su govorili lideri ove stranke. U centru grada okupljenima su se obratili predsednik URS-a i kandidat za premijera, Mlađan Dinkić i članovi predsedništva stranke, Verica Kalanović i Branislav Jovanović, koji je i kandidat za gradonačelnika Niša.

Jovanović kaže da će, ukoliko bude izabran za gradonačelnika, nastaviti da radi na razvoju grada.

- Ono što ćemo prvo uraditi je otvaranje dve nove industrijske zone i otvaranje novih i jednakih šansi da svi dobiju nova radna mesta, izgradnja nove “Arene” sa 10.000 mesta i to su naši osnovni ciljevi u narednom periodu, ukoliko na izborima ostvarimo dobar rezultat u gradu - dodao je Jovanović.

Jovanović naglašava da kampanja neće biti agresivna, a da je na njima "samo da podsete građane šta su uradili u prethodnih 8 godina za Niš i građane".

- Srbiji je potrebna mala vlada sa jakim ljudima, jak premijer i jak ministar finansija. - izjavio je Dinkić.

On ističe da bi bilo dobro da lideri stranaka tokom kampanje potpišu sporazum o razbijanju partokratije i uvođenju profesionalnog rada u javnim preduzećima, kao i da mu je drago da tu njegovu inicijativu podržava i Dragan Đilas i to, kako je naveo, "iz konkurentske Demokratske stranke".

Dinkić dodaje da investitori neće sami doći u Srbiju, već su potrebni sposobni ljudi koji će ih ovde dovesti, a kao primer je naveo to da u Nišu do pre 2 godine nije radila industrija, dok je, nakon njegove inicijative, 18 investitora otvorilo nove pogone.

14.03.2012. u 19:30
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe Beograd | Otkup automobila
 Nisinfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Beograd