» Aleksandar Ilić novi trener RadničkogNekadašnji igrač i trener Radničkog Aleksandar Ilić novi je trener niškog tima, odlučeno na Upravnom odboru kluba. Treći trener ove sezone u Radničkom biće Aleksandar Ilić koji je ovu ekipu vodio u sezoni 2009/2010. u Prvoj ligi. Posle odlaska Zvonka Đorđevića i Aleksandra Kuzmanović, lider Prve lige vodiće bivši igrač i trener kluba.

- Na sednici Upravnog odbora je usvojena ostavka koju je Aleksandar Kuzmanović podneo. Izabran je novi trener, a to je Aleksandar Ilić - rekao je Slavoljub Vlajković, predsednik Upravnog odbora kluba.

Aleksandar Ilić je kao fudbaler igrao u niškom Radničkom, Crvenoj zvezdi, Gadizu, Paniliakosu, Brižu, Anderlehtu i Viteseu. Pre ovog angažmana u Radničkom, vodio je Al Ahli iz Saudijske Arabije sa kojim je osvojio tamošnji trofej Kup kralja.

- Pokušaću da pomognem da se ostvari cilj, a to je plasman u Superligu. Ima dosta da se radi, neke igrače znam od ranije, neke sam upoznao sada - rekao je Aleksandar Ilić, novi trener Radničkog.

Ilić će prvi trening sa ekipom imati sutra, a pomoćnik će mu biti Dejan Tričković.

On je na ovom mestu zamenio Aleksandra Kuzmanovića koji je podneo ostavku nakon pobede nad Bežanijom u 20. kolu Prve lige zbog atmosfere u klubu.

26.03.2012. u 20:00
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe Beograd | Otkup automobila
 Nisinfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Beograd