» Premijera filma "Crna Zorica" u "Kupini"U četvrtak, 5. aprila od 20h i 22h u bioskopu "Kupina" biće prikazana premijera domaćeg filma "Crna Zorica". Cena karte 300 dinara. Na niškoj premijeri ove komedije biće i glumci i reditelj filma. Cena karte je 300 dinara, a možete ih rezervisati telefonom na broj 018/520-434. Radno vreme info pulta i blagajne je od 12 do 20 časova.

Nakon premijere, film će biti usklopu redovnog repertoara bioskopa.

U filmu glume Branislav Trifunović, Ljuma Penov, Mirjana Karanović, Nikola Pejaković, Mihajlo Miša Janketić, Olga Odanović, Zoran Cvijanović, a režirao su Radoslav Pavković i Hristina Hadžiharalambus.

Crna komedija sa avanturističkim elementima snimana je tokom 2010. godine u Beogradu i u selima između Avale i Kosmaja.

Radnja je smeštena u savremenu istočnu Srbiju koja je i dalje uronjena u praznoverja i predrasude. Zorica ( Ljuma Penov ) je devojka sa sela, koja sa sobom nosi prokletstvo. Od kada se njena prva ljubav misteriozno udavila u reci, muškarci u njenoj blizini umiru na najčudnije načine. Ljutiti seljani su joj zbog toga nadenuli nadimak „poljubac smrti“. Priča se komplikuje kada Mane (Branislav Trifunović), tvrdoglavi policajac koji ne veruje u "bapske priče" i veštičarenje, pokušava da otkrije da li je Zorica zaista serijski ubica, ili samo devojka željna ljubavi.03.04.2012. u 10:00
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe Beograd | Otkup automobila
 Nisinfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Beograd