» "Slađa DS" dala intervju KuriruSlađana Zdravković, omladinka DS i zvezda youtube snimka sa prošlogodišnjeg otvaranja izložbe fotografija Zorana Đinđića, progovorila je o nesrećnom događaju. Osim što nije znala da ponovi jedan od stihova pokojnog premijera Srbije, zbog ogromnih štikli okliznula se i pred svima pala na pod.

Ona za Kurir kaže da ju je javnost zbog tog gafa dočekala na nož, ali da je sada „sasvim OK”.

Prošlo je godinu dana otkad ste se manje-više neslavno pojavili u medijima. Kako je bilo tih dana, a kako se osećate danas?

- Istina je da sam se saplela i pala i da sam se užasno osećala zbog toga. Sada sam skroz, skroz okej... Svakom može da se desi.

Je li to bila trema od javnog nastupa?

- Pa da. Tekst sam besprekorno znala danima ranije, ali publika, kamere... I zvanice su učinile svoje. Jednostavno, kao da je neko isekao to parče teksta iz mog sećanja... A onda sam se i okliznula. Sada mi je jasno da one štikle nisu bile najbolji izbor, a tada mi se učinilo da su užasno kul.

Da li je bolelo kad ste pali?

- Manje-više... Više je bolela spoznaja da sam uprskala s tekstom, pa još i pala! Tada sam baš bila loše raspoložena. Još me je i javnost dočekala na nož. Srećom, život ide dalje.

Šta ste pomislili u momentu kad ste shvatili da se ne sećate teksta?

- Oh, my god! Blam živi! Zemljo, otvori se.

Da li vas ljudi prepoznaju na ulici?

- Da, svi me živi zaustavljaju. I dan-danas.

Šta vam kažu?

- Hoće da se slikaju sa mnom, zanimljiva sam im. Kažem im - pa nisam ja Ceca, šta vam je?

03.04.2012. u 13:00
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe Beograd | Otkup automobila
 Nisinfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Beograd