» Udruženja ugostiteljskih i turističkih poslenika u NišuDanas je u Skupštini Grada Niša, njen predsednik prof. dr Mile Ilić, poželeo dobrodošlicu i ugostio predstavnike Udruženja ugostiteljskih i turističkih poslenika u Nišu. Ovo udruženje čine renomirani privatni preduzetnici, koji su od ogromnog značaja za grad Niš, jer, kako je istako predsednik Skupštine Grada, ovi privrednici su vremenom postali brend grada, što i dokazuju izvanrednom reprezentacijom grada, čak i van države. U prilog tome idu i brojne nagrade koje je ovo Udruženje osvojilo na raznim takmičenjima širom zemlje i Evrope.

Godina obeležavanja 1700 godina Milanskog edikta biće, naglasio je prof. dr Mile Ilić, veliki izazov, ali i šansa za ugostiteljsku i turističku privrednu granu, jer će grad ugostiti veliki broj turista, a u interesu svih je da Niš bude predstavljen u najboljem svetlu. Na taj način, ovo je prilika i za Udruženje, koje se, kako je istako predsednik Zoran Mirašević, bavi i edukativnim aktivnostima, a nosilac je najvećeg priznanja Jugoistočne Evrope u toj oblasti, kao i više od 300 drugih nagrada.

Grad će, sa svoje strane, dati podršku, kako bi se privrednicima i zaposlenima u ovoj oblasti omogućili pristojniji uslovi za prijem turista tokom 2013-te godine, pre svega u infrastrukturnom smislu, kako bi pristup ugostiteljsko-turističkim objektima bio što bolji.

16.01.2013. u 19:00

izvor: ni.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe Beograd | Otkup automobila
 Nisinfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Beograd