» Raspušten GO DS u Nišu i opštinski odbori u graduNa osnovu dogovora predsednika Demokratske stranke i rukovodstva Gradskog odbora DS Nis, Izvrsni odbor Demokratske stranke je na danas odrzanoj sednici raspustio Gradski odbor Demokratske stranke Niš i opštinske odbore DS u Nišu. Potpredsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke (DS) Milan Popović imenovan je večeras za poverenika Gradskog odbora te stranke u Nišu, koji je raspušten.

"Na osnovu dogovora predsednika Demokratske stranke i rukovodstva Gradskog odbora DS Niš, Izvršni odbor je na danas održanoj sednici raspustio Gradski odbor u Nišu i opštinske odbore u tom gradu", navodi se u saopštenju DS-a.

Predsednik DS-a Dragan Đilas ranije danas rekao je da je predloženo da se raspuste odbori stranke koji su na izborima dobili manje od deset odsto podrške građana kao i oni odbori koji su dobili manje od 15 odsto podrške u sredinama u kojima je DS bila na vlasti.

"Današnja odluka ima za cilj osnaživanje organizacije kako bi se Demokratska stranka u Nišu na najbolji način pripremila za izbore koji nas očekuju u narednom periodu", navodi se.

18.01.2013. u 20:00
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe Beograd | Otkup automobila
 Nisinfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Beograd